zondag 27 november 2011

Sponseren

Zoals ik al eerder had gezegd kan je de studenten ook sponseren door middel van geld.

Helpen met een beurs.
Je kan een student elke maand voor 50 dollar sponseren (ong 37 euro). Dit is al het schoolgeld zodat een student kan terugkeren naar scholen van de overheid en een opleiding kan doen in alle vakken (sapa o chau is alleen alfabetisering). De 37 euro is ook voor de gezondheidszorg. Je investeert dus in de toekomst van een student. Nog 35 studenten zijn opzoek.

Helpen door te sponseren.
Voor 100 dollar per maand (75 euro). kan je een student volledig sponseren. Je betaald voor alle schoolkosten maar ook voor de levensonderhoud, het eten, persoonlijke verzorging etc. Als je op deze manier sponsor wordt ben je ook betrokken bij het leven van de student, om ze aan te moedigen voor school etc. Veel van de sponsors communiceren veel met de student via e-mail en skype bijvoorbeeld. Er zijn nog 20 studenten opzoek!

Schoolgeld
Dit is een bedrag van 50 dollar (37) euro per jaar. Dit is het collegegeld dat ze moeten betalen als ze elke nieuw jaar weer terug gaan naar school.

Hier zijn de studenten die al gesponsord zijn! http://www.sapaochau.com/students/sponsored#

3 opmerkingen:

  1. Handig!


    http://ieatfashiontoday.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Katie,
    leuk weer even wat te horen over je projekt! En hopelijk komen er binnenkort ook weer nieuwe mooie foto's om te bekijken, altijd leuk!
    Maar de bedragen zijn toch wel een beetje pittig als 1 persoon die elke maand weer moet betalen... Misschien is er een oplossing om kleinere bedragen via meerdere mensen te vergaren, waardoor je toch aan geld voor dit projekt kunt komen??
    Maar ik vind je initiatief heel goed, succes!
    Groetjes, buuf Joyce.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi,
    Ja klopt, maar dit is alleen het sponseren via geld natuurlijk. ik wil meer doen met de wishlist van het vorige bericht dus kleding inzamelen ofzo want dat is natuurlijk veel makkelijker en daar hebben ze ook veel aan
    bedankt! groetjes

    BeantwoordenVerwijderen